Tilbake til alle rapporter

Rar skilting

Rapportert i kategorien Trafikkskilter anonymt 10:23, ons. 20 juli 2016

Sendt til Lunner og Statens vegvesen region øst 1 måned, 1 uke, 6 dager, 50 minutter senere

Elvefaret har fått ny fartsgrense på 30Km/t, men den er ikke opphevet nedover slik at de som kjører ned fortsatt har 30Km/t når de svinger inn på Hadelandsvegen som for de som kjører begge retninger der har 50km/t. Samme gjelder Piperveien opp til Harestua stasjon som har 40 for de som kommer fra Hadelandsvegen, mens de som kommer ned Elvefaret og svinger opp til stasjonen har 30 Km/t halve veien opp.

Dessuten, 30Km/t i Elvefaret virker ekstremt sakte i en vei som ikke har noen inn/utkjørsler fra eiendommer. 40Km/t var passe. Med 30Km/t blir det veldig mye hysteriske forbikjøringer siden de fleste ikke aksepterer at det er blitt 30..

I tillegg skapes nok mye støy av biler som kjører nedover på 1. gir..

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter