Tilbake til alle rapporter

Dype hull i veien, flere steder. pluss stygg kant i første sving

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 10:53, fre. 30 desember 2016

Sendt til Vågsøy og Statens vegvesen region vest 1 minutt senere

Asfaltkanten i krysset mot hovedveien burde vert fikset, der må man utenfor om man møter biler som kommer opp mot krysset. kanten er høy og ujevn og burde vert fylt helt uti svingen for å lette trafikken i krysset. Det er rett ned på andre siden av veien, så der vil man naturlig nok ikke legge seg helt ut. Så er der store huller flere steder ned mot stormarkedet.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Slaghull er lappa.

    Sendt inn av Espen 12:38, man. 2 januar 2017, markert som fikset

  • Veien ned til Måløy Stormarked er "sprengt" det går altfor mye stor trafikk opp og ned og all trafikken blokkerer oss beboere inne . Vi har har flere nesten uhell med bilene i uken for biler som kommer fra senteret det området der nede. Posten har flyttet ned. Det er blitt trafikk farlig å ferdes på denne veien. På tide noe skjer !!!!!!!!!!!!!!

    Sendt inn av Pål Dale 15:32, fre. 2 juni 2017

  • Digert hull i vei i krysset ned til Måløy Stormarked. På tide disse hullene blir fixet på et litt mer på et permanent basis siden de kommer tilbake selv om det legges oljegrus i de !

    Sendt inn av Pål Dale 13:40, søn. 12 november 2017

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter