Tilbake til alle rapporter

Biler med høy hastighet gjennom bygda hvor det bor mange barn

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 20:41, søn. 12 mars 2017

Sendt til Vågsøy og Statens vegvesen region vest 4 minutter senere

Kvalheim er ei bygd med mange barn, men ingen å miste! Lang strekke med 60 sone fører ofte til at foten trykker litt ekstra på gassen mens man nyter den nydelige utsikten vi har! Mange av husene ligger tett med veien og barn leker rundt huset og har lett for å springe ut i veien! Vi har en ballbinge med det samme man kjører over toppen til Kvalheim og gamle skulen som blir brukt til arrangementer og lekeplass for ungene! Det er mange plasser hvor barn kan komme brått på for bilistene og det vil vi gjerne unngå! Man vil jo at barna skal være ute og leke mest mulig og slippe å være bekymret pga den store trafikken som ofte er visse tider! Så her hadde det vært betryggende med noen fartsdumper! Spesielt ved ballbingen, skulen og der det ellers kan være litt uoversiktlig for bilene!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 23:42, man. 10 april 2017

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 17:19, lør. 13 mai 2017

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter