Tilbake til alle rapporter

Trafikkfarlig vei!

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 01:47, ons. 12 juli 2017

Sendt til Statens vegvesen region midt og Frøya 2 minutter senere

Dette er en vei som er godt trafikkert med både biler, busser, trailere, lastebiler og biler som har hastverk med å parkere for å ta ferje!

Fartsgrensen på den aktuelle strekningen er 50 km/t, noe som jeg mener er rett å slett uansvarlig pr dags dato mtp hvor dårlig sikt det er på denne strekningen!

Jeg har vært vitne til trailere og lastebiler som har kommet inn i svingen i 50 km/t hvor det har kommet biler imot som har måttet kastet seg ut i grusen og opp på fortauet! Dette er rett å slett livsfarlig med tanke på at det er mange unger som både går og sykler her daglig da dette også er en skolevei!

Det bør utbedres to felt der snarest! Det er ingen plassmangel på å få utbedret dette til to felt i svingen!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 01:19, tor. 10 august 2017

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter