Tilbake til alle rapporter

Farlig utkjøring

Rapportert anonymt 22:54, fre. 1 september 2017

Sendt til Bærum og Akershus mindre enn et minutt senere

Vi bor i niskinnveien 5,syns det er en farlig utkjøring da man skal kjøre ut fra oss mot Sandvika. Her burde dere sette opp et speil eller noe annet sånn at man kan kan se oppover mot høyre da det er en bakketopp. Er utrolig at det ikke skjedd noen ulykker her da det er mye trafikk å biler kommer i høy hastighet. Her må det gjøres noe kjapt!!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 09:42, lør. 30 september 2017

  • Ville tru at et speil eller en annen løsning koster mindre en et menneskeliv. Lurer på va som vill skje den dagen det kommer en MC over bakketoppen som ikke holder fartsgrensa. Så utkjøringen fra niskinnveien mot venstre til Sandvika er ikke trygg!!!

    Publisert anonymt 09:42, lør. 30 september 2017

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 10:22, lør. 28 oktober 2017

  • Bompenger til veier å andre ting skal dem dra inn men sikkerheten for andre mennesker ser dem bortifra. Fy skamme seg!!! Va har dere denne siden til da ingenting blir forbedret eller sett på. Samboeren min kjører ut her hver dag, tenk til vinteren hvordan forholdene blir da!!

    Publisert anonymt 10:22, lør. 28 oktober 2017

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter