Tilbake til alle rapporter

Flere store, dype hull i store deler av veien. Gata buer seg, og asfalten sprekker opp, så gress vokser i sprekkene. Kontaktet kommunen flere ganger,ingenting skjer. Denne delen av gata er ikke reparert og asfaltert på de 27 år vi har bodd der. Direkte farlig å gå der, fort å snuble, og heller ikke bra for bilene.

Rapportert i kategorien Hull i vei av Heidi Wold Larsen 21:51, tir. 19 september 2017

Sendt til Statens vegvesen region sør og Kragerø 3 minutter senere

Mange store hull, humpete og ujevn vei, asfaltbiter løsner stadig, fort å snuble. Hele gata buer seg, og sprekker opp i midten, så gress vokser der. Ikke gjort noe med denne delen av gata på de 27 årene vi har bodd der, og i flg. naboer ikke lenge før det heller. Har vært ille hele tiden, varslet flere ganger, men ingenting blir gjort. Jo, ett hull ble tettet i våres, men det er også gått opp igjen. Vanskelig å ferdes både til fots og med bil. PS: Ny asfalt for noen år siden i første og siste del av gata, nå ønsker vi veldig at resten blir fikset.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 22:59, søn. 22 oktober 2017

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 16:53, søn. 26 november 2017

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter