Tilbake til alle rapporter

Flere store, dype hull i store deler av veien. Gata buer seg, og asfalten sprekker opp, så gress vokser i sprekkene. Kontaktet kommunen flere ganger,ingenting skjer. Denne delen av gata er ikke reparert og asfaltert på de 27 år vi har bodd der. Direkte farlig å gå der, fort å snuble, og heller ikke bra for bilene.

Rapportert i kategorien Hull i vei av Heidi Wold Larsen 21:51, tir. 19 september 2017

Sendt til Kragerø og Statens vegvesen region sør 3 minutter senere

Mange store hull, humpete og ujevn vei, asfaltbiter løsner stadig, fort å snuble. Hele gata buer seg, og sprekker opp i midten, så gress vokser der. Ikke gjort noe med denne delen av gata på de 27 årene vi har bodd der, og i flg. naboer ikke lenge før det heller. Har vært ille hele tiden, varslet flere ganger, men ingenting blir gjort. Jo, ett hull ble tettet i våres, men det er også gått opp igjen. Vanskelig å ferdes både til fots og med bil. PS: Ny asfalt for noen år siden i første og siste del av gata, nå ønsker vi veldig at resten blir fikset.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Oppdateringer

  • Still open, via questionnaire, 22:59, søn. 22 oktober 2017

  • Still open, via questionnaire, 16:53, søn. 26 november 2017

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?