Tilbake til alle rapporter

Gatebelysning ved Hauglandsvegen 17 har ikke virket på flere år. Dette er en skolevei og det er mange barn som trener i lokalet over dekkbutikken. Håper at dette kan bli fikset snarest da det er mange biler som kjører her og veien er helt mørk.

Rapportert i kategorien Gatelys av Ove Glenjen 12:18, tir. 24 oktober 2017

Sendt til Askøy og Statens vegvesen region vest 2 minutter senere

Gatebelysning ved Hauglandsvegen 17 har ikke virket på flere år. Det er en stor mast i tre som står like utenfor lokalet. Dette er deler av en skolevei samt at det er mange barn som trener taekwon-do i våre lokaler på Haugland hver ettermiddag fra kl 17-22. Her er det samtidig mange biler som ferdes som går på tur i Lien. Håper at dette kan bli ordnet snarest.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Feil på veilys meldes rett i kartet under vakttelefoner. Der kan en klikke på de stolpene som ikke lyser, meldingen går til Mesta som har ansvaret for de fleste veilysene.

    Posted by Askøy at 10:21, ons. 25 oktober 2017

  • Ble ordnet etter ca 14 dager :)

    Sendt inn av Ove Glenjen 07:40, tor. 23 november 2017, markert som fikset

  • Rask og effektiv utført jobb. Takk

    Sendt inn av Ove Glenjen 08:55, ons. 14 august 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter