Tilbake til alle rapporter

Råkjøring

Publisert av Ann-Christin Skaiaa 11:17, fre. 29 april 2011

Sendt til Aust-Agder og Tvedestrand 2 minutter senere

Var vanskelig å finne nøyaktig på kartet. Men det gjelder veien fra Laget opp mot Gjeving/Lyngør. Voldsom trafikk spesiellt om sommeren, men også resten av året. Hensynsløs råkjøring, fyllekjøring, mange nesten ulykker. Smal uoversiktelig vei, forbi gårdstun og rideveier. Låvebru rett ut i veien. stall med utgang rett i veien. Hage gjerder tett ved vei, uoversiktelige utkjørsler fra gårder og hus. Enormt med syklende og gående på veien i sommerhalvåret. Er det virkelig ikke mulig å få gjort noe med farten i dette området? Fartsdumper ?, skilter ?

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 12:48, fre. 27 mai 2011

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter