Tilbake til alle rapporter

Høy fart og uvettig kjøring i nabolaget!

Rapportert anonymt 23:02, tor. 21 desember 2017

Sendt til Nordreisa og Troms 3 minutter senere

I nabolaget kjøres det for fort! Vi trenger fartshump flere steder. Dette er ikke holdbart i et nabolag hvor det er mange husstander med små barn! Politiet gjennomfører ikke kontroller og det er et problem for oss som bor her. Å ikke kunne sende barn ut fordi folk kjører villmann her er ikke akseptabelt! Har selv måttet snakke til enkelte førere, men dette er virkelig ikke min jobb! Få fartshumper eller noe annet som kan dempe farten til disse før det skjer en ulykke!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 07:21, fre. 19 januar 2018

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 08:35, fre. 16 februar 2018

  • Høggea har 30 sone i hele feltet. Henvendelser om høy fart må rettes til politiet. Fartshummper på korte strekninger vil ikke bli montert, som dette strekket til snuplass. mvh Nordreisa kommune.

    Sendt inn av kim daniel hansen 11:09, man. 25 mai 2020, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter