Tilbake til alle rapporter

Manglende gatelys på fylkesveg 661. Det har ikke vært lys på lyktestolpen på min eiendom, Bergslia 6 for hele vinteren. Det var fra tid til annen var det lys på lyktestolpen tidlig på høsten

Rapportert i kategorien Gatelys av Arve Berg 21:53, ons. 10 januar 2018

Sendt til Statens vegvesen region midt og Skodje 1 minutt senere

Manglende gatelys er problemet.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Skodje kommune har påtatt seg ansvaret for vedlikehold av den aktuelle vegstrekninga. Jeg har kontaktet kommunen flere ganger tidligere, men der var ingen reaksjon på henvendelsene. Lyset i lyktestolpen har vært borte siden tidlig i høst. Etter at jeg sendte e-posten til "FiksGataMi" ble lyspæra skiftet ganske raskt. Takk for at det fungerer!

    Sendt inn av Arve Berg 12:18, tor. 8 februar 2018, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter