Tilbake til alle rapporter

Mye snø, vanskelig å gå

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier anonymt 08:48, tor. 18 januar 2018

Sendt til Kongsvinger og Statens vegvesen region øst 2 minutter senere

Hei. Det er vanskelig å gå gjennom bommen med barnevogn og til fots. Se Bilde. Problemet er at de som brøyter gamle bæreiavegen legger snøen øverst i gamle bæreiavegen ved bommen. Det hjelper ikke oss gående særlig. Jeg håper også at noen brøyter i krysset der "gamle" bæreiavegen møter bæreiavegen. Se bilde. Veldig vanskelig å gå der pga høye brøytekanter. Håper noen kan fjerne snøen før det fryser fast.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Det tok litt tid. Jeg synes det er dumt at de som brøyter legger snøen i bomområdet og der barna går til skolen. Håper de endrer litt på den praksisen. Jeg skjønner at de har mye å gjøre.

    Publisert anonymt 08:57, tor. 15 februar 2018, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter