Tilbake til alle rapporter

2 Svære hull i bearbeidet og oppdelt asfalt. (Lite felt med grus)

Rapportert i kategorien Hull i vei av tms@kvalauto.no 07:33, ons. 31 januar 2018

Sendt til Sandnes og Statens vegvesen region vest 1 minutt senere

Nylig arbeider utført av enten TS-Stangeland eller KOLO veidekke, tror jeg. Vestgående "arm" ut fra rundkjøring ned bakke på siden av nordic bulk. Ca rett i rundkjøring etter "exit". Har ikke vært lenge men hullene blir større og større. Trolig pga. regn. Med kombinasjon av 2 store asfalt kanter og hull i grus feltet kan dette resultere i ødelagt hjul/hjuloppheng. Vanskelig å se i mørket.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Pr. nå utbedret (fredag 02.02) , men hullene kommer sakte men sikkert tilbake (Nå, snart en uke etterpå 07.02.18). Vil sannsynligvis komme til å bli sånn som det var ved innrapportering hvis dette ikke blir fikset mer permanent.

    Sendt inn av tms@kvalauto.no 11:21, ons. 7 februar 2018, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter