Tilbake til alle rapporter

Vikeplikt skilt mangler. Merking i vei mangler inn mot forkjørsvei.

Rapportert i kategorien Trafikkskilter anonymt 23:07, tor. 29 mars 2018

Sendt til Bømlo og Statens vegvesen region vest 3 minutter senere

Ny vei som har vært en stund og merking mangler. Tror veien går opp til nytt boligfelt. Bil kom ut uten å overholde vikeplikt.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Har ikke erfaring med dette verktøyet fra tidligere men synest dette er en grei måte å legge inn observasjoner. Vil bruke dette verktøy videre. Var på besøk på hjemlige trakter når jeg observerte min sak. Jeg var på forkjørsvei og måtte bråbremse.

    Publisert anonymt 23:30, tor. 26 april 2018

  • Hvet ikke neste gang jeg reiser til Bømlo. Rekner med at dette blir oppdatert av den etat som har ansvar og at denne detalj blir oppdatert den veien. Jeg var nære kollisjon på dette stedet.

    Publisert anonymt 00:00, fre. 25 mai 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter