Tilbake til alle rapporter

Lehmannsvei Skarnes- udugelig!

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 02:47, man. 9 april 2018

Sendt til Sør-Odal og Statens vegvesen region øst 3 minutter senere

Det er helt umulig å kjøre på denne veien uansett vær! Bilde er tatt i lett regnvær, men veien er like ille om det ikke har regnet. Veien blir brukt veldig mye av alle hjemmetjeneste/psykiatri biler, privatbiler, pårørende, lastebiler mm pga Sykehusveien er per dagsdato stengt. Det blir skrapet og lagt på grus for å forbedre veien men jeg som kjører her x fler hver dag har innsett at det ikke hjelper da det blir like ille bare en halvdag etterpå. Her må noe gjøres! Høye biler/SUVer subber også, og veien er veldig smal da veiskulderen har sunket!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter