Tilbake til alle rapporter

Ingen vedlikehold

Rapportert i kategorien Hull i vei av Rolf Martinsen 17:39, fre. 18 mai 2018

Sendt til Statens vegvesen region midt og Frøya 1 minutt senere

Veien som går til Skoleveien 4 - 2 er ikke blitt vedlikeholdt på de årene den har eksistert . Da jeg har klaget til teknisk i Frøya kommune , så fikk jeg beskjed om at den veien er privat . Men det kan ikke stemme . Fordi vi bor i et kommunalt boligfelt . Er det på grunn av beliggenheten at det ikke er gjort noe med den lille veibiten , at den ligger på Nordskaget og ikke på Sistranda ? Håper noen tar seg bryderiet med å fikse dette . Da jeg har lakt merke til at andre små kommunale sideveier på Frøya har asfalt . Men vi bor vel på feil side av øya , og er bare to hus på den veibiten .

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 11:19, lør. 16 juni 2018

  • En meget negativ erfaring

    Sendt inn av Rolf Martinsen 11:19, lør. 16 juni 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter