Tilbake til alle rapporter

Trafikksikkerhet/utseende

Rapportert anonymt 12:10, lør. 14 mai 2011

Sendt til Nordland og Vågan 4 minutter senere

Det ble for noen år siden laget en slags rundkjøring i krysset storøyveien/brugata/Zindelsensvei, men plasseringen er slik at ingen kjører rundt den. I vinter ble det måkt slik at rundkjøringen ble en gigantisk snøhaug. dette medførte at det var vanskelig for gående og kjørende å få oevrsikt over trafikken i krysset. Nå har snøen smeltet og "rundkjøringen" har rast sammen. Fundamentet rundt drysser ut i veien, og i midten er det ugress og søppel. trafikkmessig fører den bare til forvirring - og med økt bygging av boliger i Zindelsensvei burde man ha en rundkjring her. Det er altså både en trafikkfare og ser veldig stygt ut. Dette er et område med svært mange småbarn og bør prioriteres!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Teknisk drift har gravemeldt "rundkjøringen" Når kabler er påvist vil vi rydde opp i området. Om alt blir fjernet vil bli vurdert underveis.
    Mvh

    Vågan kommune, teknisk drift

    Publisert anonymt 07:10, fre. 20 mai 2011

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter