Tilbake til alle rapporter

Generell mangel på vedlikehold.

Publisert av Marit Iversen 07:35, tor. 24 mai 2018

Sendt til Trondheim og Sør-Trøndelag 5 minutter senere

Området Bakkegata - General Bangs gt er fryktelig støvete for tiden. Det er en del biltrafikk, noen kjører ganske fort og støvskyen står metervis opp i lufta. Med andre ord, ikke hyggelig å oppholde seg utendørs, og det man har av utemøbler og planter må spyles daglig. Er det mulig å få noe støvdempende her? En annen ting er at denne gata får ofte store hull ved regnvær. Om vinteren legger det seg et tykt lag is på grusen, vanskelig å forflytte seg, både til beins og på diverse hjul. Er det planer om å asfaltere denne gatestubben? Det hadde lettet både vedlikehold og for oss som bor her. En annen ting, Nordre Bergs gate mellom Øvre Møllenberg gate og Nedre Møllenberg gate - er den privat ???? Jeg har fått fortalt begge deler. Det er sjelden den blir brøytet / strødd om vinteren, men noen har opplevd å få parkeringsbot. Så dette viser en uavklart sak. Kan noen gi eksakt opplysning om dette ? På forhånd tusen takk!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter