Tilbake til alle rapporter

Store hull i hele hognfjordveien

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 06:55, tir. 5 juni 2018

Sendt til Statens vegvesen region nord og Sortland 4 minutter senere

Heile Hognfjordveien har vært helt uholdbar i flere år! Hull på hull over alt og veien er i ferd med å gå fullstendig i oppløsning! Folk får bilene sine ødelagte, må kjøre sikk sakk for å unngå de aller verste hullene. Og maksfart på 40-50 km/t hvor det er 60 sone. Det er helt utrolig at det enda etter så mange år med "masing" ang veien, enda ikke blir gjort noe!! Nå må denne veien ordnes, før folk må bruke båt istede!!!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 19:10, lør. 7 juli 2018

  • Det har vært klattet i litt asfalt i de børste hullene, men så snart det begynner å regne kjøres dette bort og det ligger store asfsltklumper på veiene

    Publisert anonymt 19:10, lør. 7 juli 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter