Tilbake til alle rapporter

Nytt hull i vei i Ramskleiva.

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 08:50, man. 18 juni 2018

Sendt til Bømlo og Statens vegvesen region vest 4 minutter senere

I tillegg til alle dei tidligere rapporterte hull som fortsatt ikkje er fiksa og ein vegbane som er full av restar etter øydelagt vegdekke er det no kommen eit nytt hull/sprekk i bakken lenger oppe mot sving der det er ei utsigging i vegen. I nytt hull er pukk/veg vaska vekk under asfalten slik at når resten av dekket knekk sammen blir det eit veldig gjupt hull. Stakk ein pinne langt ned i hull, sjå bilete. Sidan det ser ut som den lova utbedring ikkje skal skje med det første bør heile Ramskleiva sopast og hull tetast provisorisk. Slik det er no er det berre lukka som ikkje har hindra ulykker.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Blei løyst etter ny henvendelse til Vegvesenet

    Publisert anonymt 09:57, man. 16 juli 2018, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter