Back to all reports

Moldmyrveien - Nye fartshumper må endres.

Reported in the Annet category anonymously at 12:52, ons. 18 juli 2018

Sent to Hordaland and Stord 3 minutes later

De nye fartshumpene har en utforming som avviker vesentlig fra de gamle. For ikke å ødelegge bilene må det legges asfalt på hver side av humpene slik det var tidligere. Se første fartshump i Hjortåsen. Den "halvtønnefasongen" de har i dag vil nok, etter min mening, også skape problemer for en effektiv snøbrøyting, samt at de kan være til fare for syklister, ikke minst for barn.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Meldinga di er sendt vidare til Stord kommunalteknikk, avdeling for veg.

    Venleg helsing fellestenester

    Posted by Fellestenester at 13:39, ons. 18 juli 2018

  • Still open, via questionnaire, 13:59, ons. 15 august 2018

  • Om det ikke er løst i dag er det fortsatt uløst. Hvorfor ikke bruke samme "malen" som er brukt på fartsbegrenserne over Langeland?

    Posted anonymously at 13:59, ons. 15 august 2018

  • Still open, via questionnaire, 15:52, ons. 12 september 2018

  • Etter to måneder har jeg ikke fått noen tilbakemelding på min henvendelse. Dette er uhørt, for ikke å si, direkte uhøflig. Nå kjenner jeg til at en av mine naboer har brukket en fjær på sin bil. Dette inntraff for fire dager siden, og beløp seg til ca. 7.000,-. Ettersom kommunen tidligere er gjort oppmerksom på "problemet" regner jeg nå med at kommunen påtar seg ansvaret og betaler for denne reparasjonen. Hvorfor disse fartsbegrensningene? Det er ingen "barn" igjen i området, og derfor ingen som leker i veien. Farten reguleres jo av skiltingen. For meg må humpene gjerne beholdes med nåværende profil, men da vil jeg anbefale at fartsgrensen reduseres til 20 km/t. Ellers lurer jeg på hvilke kommunale tanker som gjør at det er så stor forskjell på humpene i Moldmyrveien og Hjortåsen i forhold til veien forbi Langeland skole? Trafikktettheten er nok vesentlig høyere i Langelandsveien. Jeg vil anbefale riktig etat å ta en kjøretur i nevnte område. Lykke til!

    Posted anonymously at 15:52, ons. 12 september 2018

  • Still open, via questionnaire, 15:26, tir. 16 oktober 2018

  • Det er ennå ikke løst, og jeg har heller ikke fått noen form for tilbakemelding vedr. problemet. Ettersom ingen synes å ha ansvar for nevnte problem, eller etter snart fire -4- måneder har tatt seg bryet med å svare på tidligere henvendelser, ser jeg ingen grunn til å repetere det jeg tidligere har skrevet.

    Posted anonymously at 15:26, tir. 16 oktober 2018

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?