Back to all reports

Det er ikke sikkert å krysse Balders veg/Rambekkvegen for skolebarn som skal til/fra Vindingstad skole som kommer fra gangvegen. Denne vegen brukes ikke bare av tungtransport til og fra Sveum fryseri, men ofte også av folk som skal ta en "snarveg" fra Gimlevegen til Fv33. Disse kommer ofte fort. Det må males opp gangfelt og settes opp skilt om dette og skilt hvor det gjøres oppmerksom på at dette er skoleveg.

Reported in the Fortau/gangstier category by tonedullerud@gmail.com at 11:19, man. 13 august 2018

Sent to Gjøvik and Statens vegvesen region øst less than a minute later

Det er ikke trygg kryssing av Balders veg /Rambekkvegen veg for skolebarn på veg til og fra Vindingstad skole. Har vært i kontakt med Bymiljø/kommunen om dette i 2017, men det har ikke blitt gjort noe.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 08:22, tir. 11 september 2018

  • Det virker problematisk å løse dette. Men jeg så nylig et fotgjengerfelt som var påtegnet diagonalt over vestre Totenveg mot p-plass ved Vind (skiløypene). Det er sikkert ikke optimalt, men det er gjort her. Hvis det ikke går an å løse det med diagonalt fotgjengerfelt, kan det kanskje være to felt? Poenget er at dette er en skummel kryssing for barna. Se bilde.

    Posted by tonedullerud@gmail.com at 08:22, tir. 11 september 2018

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?