Tilbake til alle rapporter

Vei gravd opp i sommer, mangler asfalt. Pga stor nedbørmengder er det nå store krater av hull over veibanen, slik at det nærmest er umulig å kjøre over. Bør utbedres snarest før evt syklister eller mopedister kjører seg ned i det og kommer til skade. Det er 80 sone i området.

Rapportert i kategorien Hull i vei av Vigdoeo@yahoo.no 17:47, fre. 28 september 2018

Sendt til Statens vegvesen region midt og Hitra 3 minutter senere

Det har vært utbedring av et dreneringsrør over veibanen. Dette er kun lagt igjen med grus. Nå har det vært hull/krater der siden i sommer. Pga store nedbørsmengder siste tiden er det nå uforsvarlige store hull/krater. Dette utgjør en fare for syklister og mopedister bl.a som kan kjøre seg ned i dette og komme alvorlig til skade. Det er tilnærmet umulig å komme over med bil slik det er pr idag. Nevner at Knarrlagsund veien er tungt belastet med tungt kjøretøy, og at det er 80 km sone. Dette er såpass alvorlig at det må gjøres noe med, før det skjer noe der.

Vil samtidig nevne at overgangen fra Mastasvabru og til Kuholmen er det tilsvarende problem. Der må det legges i asfalt for å fylle i sprekken.

Håper dette blir tatt til etterretning og utbedret snarest.

Mvh

Vigdis Øien

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • X

    Sendt inn av Vigdoei@yahoo.no 17:49, fre. 28 september 2018

  • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren

    Sendt inn av Vigdoeo@yahoo.no 08:33, lør. 27 oktober 2018, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter