Tilbake til alle rapporter

Strøsand langs fortau i Sjøgata.

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier av Jarle Loktu 18:38, tir. 9 oktober 2018

Sendt til Levanger og Statens vegvesen region midt 2 minutter senere

Hei Det er strøsand langs hele fortauet i Sjøgata fra Sjøgata 27 og til Sjøgata 33A. Forbi gamle El-kjøp og nordover. Og ellers er byen full av gammel strøsand, som foran Sjøgata 42A ved utetrapp i Gunnlaug Ormtunges gate som kommunen eier. Videre så har mange private gårdeiere slurvet med renholdet på fortauet foran bygårder mange steder i sentrum, som f.eksempel utenfor Fretex i Sverres Gate. Nå mener jeg at politivedtektene for Levanger sentrum må brukes for å sanksjonere mot ansvarsløse gårdeiere, på samme måte som ved manglende strøing og brøyting på fortauene. Dette er veldig viktig. Politivedtektene gjør sentrum litt unik i forhold til omkringliggende områder. Håper dette ordner seg etter en lang sommer med mye strøsand. Jeg har mange bilder, hvis nødvendig for gjennomsyn. Mvh Jarle Loktu, Sjøgata 33 B, 7600 Levanger. Tlf.nummer 97132115

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 11:23, ons. 7 november 2018

  • Problemet er ikke løst. Ingenting er gjort. Og Levanger sentrum er ikke rengjort for strøsand på en skikkelig måte, hverken fra gårdeiere i Sverres Gate og Håkon Gata. Kommunen svikter også med rengjøring etter siste vinter. Fortau langs Sjøgata Nord er ikke rengjort, og parkeringsplassen nedenfor Lensmannsgården Borettslag er ikke rengjort i rundt kantene og på sluk som er nesten tett i overflata. Flere tonn strøsand ligger i Levanger Sentrum etter siste vinter. Kommunen kunne brukt politivedtektene i sentrum for å få gårdeiere til å rengjøre fortau og foran sine gårder med bøter som virker. Forstår ikke hvorfor noen skal slippe rengjøring av strøsand etter vinteren. Mvh Jarle Loktu Sjøgata 33 B 7600 Levanger.

    Sendt inn av Jarle Loktu 11:23, ons. 7 november 2018

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 17:30, ons. 5 desember 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter