Tilbake til alle rapporter

Dypt hull ved innkjørsel samt mange andre store og små hull ved innkjørsel og vei på Håbeth.

Rapportert i kategorien Hull i vei av Maiken Ingerøynen 13:05, lør. 13 oktober 2018

Sendt til Sør-Varanger og Statens vegvesen region nord 5 minutter senere

Det er et 20-30 cm dypt hull i vei ved innkjørsel til Håbeth, i tillegg til tidligere rapportert hull som ikke er helt ordnet enda. Og det er flere store hull På innkjørsel. I tillegg er hele veibiten på Håbeth full av store og små hull i veibanen, og har vært det siden siste store regnfall. Kan dere være så snille og fikse alle disse hullene både innkjørsel-hullet/hullene og hullene på resten av veibiten på Håbeth? Tusen takk.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Etter å ha levert rapport skriftlig gikk det fort før veien ble fikset. Jeg skulle ønske at øverste del av veien også ble fikset når dere var der.

    Sendt inn av Maiken Ingerøynen 14:42, lør. 10 november 2018, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter