Back to all reports

Det kjøres ofte uforsvarlig fort i Stemmelia mellom avkjøring til Nordlia og avkjøring Klokkerlia / austlia På dette strekket mangler det en fartsdump.

Reported in the Annet category anonymously at 22:54, ons. 21 november 2018

Sent to Bergen and Hordaland 1 minute later

Vi har bodd i Stemmelia i 25 år, og har fra vi selv hadde små barn vært engstelig for biler med stor fart gjennom boligområdet. I nedre del av Stemmelia er det fartsdumper mot Totlandsveien, mens øvre del av Stemmelia mot bakketoppen mangler en dump for å påtvinge demping av farten mellom avkjøring til Nordlia og avkjøring til Klokkarlia / Austlia. Nå som vi ofte har små barnebarn på besøk gjenopplever vi dette som en overhengende fare, særlig fra den siden av gaten som er uten fortau og hvor det parkeres, med dårlig sikt fra boligene mot gaten. Det kjøres av mange langt over fartsgrensen som er 30 km. Det anmodes om at det på gjeldende strekk lages en ny fartsdump for å senke farten og derved bedre å trafikksikkerheten før det skjer en alvorlig hendelse.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 11:36, tor. 20 desember 2018

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?