Tilbake til alle rapporter

Gratis bilparkering i sykkelgata i Lillestrøm!

Rapportert i kategorien Sykkelveier av SLF Lillestrøm og omegn 07:55, ons. 12 desember 2018

Sendt til Skedsmo og Statens vegvesen region øst 5 minutter senere

Vi har over lang tid observert omfattende bilparkering i sykkelgata, og ble nå også kontaktet av ett av våre medlemmer i samme sak. Vi kan bare gjentar det som vi har meldt inn i flere sammenheng (jf f eks www.fiksgatami.no/report/56016 og www.fiksgatami.no/report/56171): Sykkelgata mangler skilting/regulering av biltrafikken! Tydeligvis gjelder det ikke bare gjennomgangs-trafikken, men også den "stillestående" biltrafikken (=bilparkeringen). Flere detaljer fra mailen av vårt medlem som ble sendt til teknisk sektor i Skedsmo kommune 11.12.18 finnes nedenfor.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Mail fra lokal syklist til teknisk sektor (med kopi til SLF LOO), 11.12.18: "Jeg har opplevd i økende grad at biler parkerer i den smale delen av Brandvoldgata der den ble stengt av. Det hindrer syklister og gående å møtes i tillegg til at det er ubehagelig å sykle så nært biler på føret som er nå. Det er til dels de samme bilene som går igjen. Strengt tatt parkerer de vel lovlig fordi det er parkeringsforbud bare mellom 09 og 15, men bilene står virkelig i veien. Jeg har lagt ved noen bilder tatt ved fire anledninger siste par ukene, alle utenfor kl 09-15, men dette har de siste ukene blitt vanlig og er spesielt ubehagelig med snøen. I dag sto det til og med tre biler der i tillegg til at bilene som hører til huset til høyre, nå parkerer med bakenden ut i gata etter at gata ble sperret. Det var ironiske nok egentlig bedre da det var gjennomgangstrafikk der. Jeg ber dere derfor om å skilte eller gjøre tiltak for å stoppe denne parkeringen. Jeg har også et annet ønske, og det er at det legges til rette for å sykle/ gå på begge sider av sperringen ved krysset. Spesielt i morgentrafikken blir det litt trangt å møtes mellom steinene. Kunne f eks steinen i midten vært lagt på langs i stedet, med passasje på begge sider? Takk for øvrig for å ha lagt til rette for syklende og gående i denne gata, og det har blitt triveligere :-)

  Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 07:59, ons. 12 desember 2018

 • I midten av desember 2018 har vi rapportert denne saken (som vi hadde observert over lang tid). Dessverre har vi ikke fått noe som helst respons fra vegmyndighetene.

  Situasjon er uendret. Er det så vanskelig å snu "steinen" i midten slik at det blir lettere for gående og syklende å passere her?

  Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 19:25, fre. 4 januar 2019

 • Denne rapporten ble sendt Skedsmo kommune medio desember 2018 (etter at vi hadde observert situasjonen over lang tid). Bildet her ble tatt denne uka. Etter flere måneder har "steinene" blitt omplassert litt, og man diskutere om det nå er nok plass her for gående og syklende... Det er i hvert fall ingen tvil om at det fortsatt er god plass for biler som parkeres fortsatt midt i sykkelgata!

  Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 11:05, fre. 31 mai 2019

 • Denne rapporten ble sendt i desember 2018, men nå er skiltet byttet ut og problemet med "parkerende biler i sykkelgata" forhåpentligvis løst!

  Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 09:27, søn. 29 september 2019, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter