Tilbake til alle rapporter

Tette grøfter, svært mye overflatevann i vegen, store steiner kommer opp i kjørebanen, dype hjulspor.

Rapportert i kategorien Hull i vei av Lill Karin Stålnacke 02:21, søn. 30 desember 2018

Sendt til Høyanger og Statens vegvesen region vest 4 minutter senere

Kommunen har aldri gjort noe med denne veien stubben på ca 70m som fører til to bolighus, ellers har de asfaltert hele kleivavegen. På vegen til kleiva 3 og 5 er det ikkje grøfter, og det kommer svært mye overflatevann fra veger overfor kleiva 3 og 5. store steiner stikker opp av vegen, dype hjulspor. For å kunne komme frem til boligene har eierne av kleiva 3 og 5 de siste 40 årene sett seg nødt til å gruse denne kommunale vegen sjøl. Nå er det på tide kommunen tar ansvar og oppgraderer disse ca 70 m på lik linje med resten av kleiva på Austreim!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter