Tilbake til alle rapporter

Kontrollering av tomtegrense etter endringer

Rapportert anonymt 20:14, man. 14 januar 2019

Sendt til Rogaland og Sandnes mindre enn et minutt senere

Heisann, På addressen som er tomtenabo med lekeplassen her har det i senere tid blitt gjort store endringer på fasaden, samt uteområdet.

I den anledning valgte beboere der og personlig sperre av lekeplass med egne plast-sperrebånd, flytte bort benker, steiner ol her inne, rive sandkasser ol. for å bruke dette som en kjørevei for gravemaskinen deres bla. Dette resulterte i at hele lekeplassen ikle så ut (!) og var "stengt" i hele sommer frem til nå nylig.

Nå har de satt opp nytt gjerde mot huset sitt samt "ryddet" opp her inne etter eget ønske, så alt ser ryddig ut igjen, men det jeg lurer på nå er om de faktisk har holdt seg innenfor tomtegrensen sin og om lekeplassen fremdeles er "etter forskriftene".

Mvh. småfrustrert småbarnsfar som ikke har fått brukt lekeplassen på en stund og vil at alt skal være i orden etter dette.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter