Tilbake til alle rapporter

"Forsøpling" i sentrum i form av dårlig arbeid, tilbakeføring og vedlikehold.

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 10:27, man. 11 mars 2019

Sendt til Høyanger og Statens vegvesen region vest 3 minutter senere

Når det har vert graving og reperasjoner ol i Høyanger, så en en veldig lite flink til å få satt på plass området i den stand det var. Vi sliter nok med dårlige veier og fortau (som ikkje er fortau fordi vegbana etterhvert er høyere en fortaua), så forstår eg ikkje helt hvorfor en oppgraderer og bruker økonomiske ressurser på utearealer om en ikkje kan klare å holde det ordentelig og fint. Høyanger er "slitt" nok fra før, tenker eg, med mye gammel bygningsmasse, gjerder (manglende gjerder) og dårlige veger som er asfaltert i puslespill overalt. Detter er "forsøpling" av bybildet og burde vert unødvenig på en så liten og oversiktlig plass som Høyanger. Legger ved eksempel på dette tatt i området rundt rutebilstasjone. Mulig det er vinterbrøyting som har gjort det, men sånn har det vert i mangen år. Sånne eksempel finner en rundt omkring i hele Høyanger. PS: vil og nevne området langs elva (gangstien) foran omsorgsboligene. Her har det nå vert graving. Håper det ikkje tar for lang tid før dette kommer i stand igjen slik det var. Og da kan en jo samtidig ta området mellom de to bygga, sjukeheim og omsorg - som har stått urørt siden bygget kom. Er jo ganske rart at det skal stå igjen en flekk når alt annet er gjort fint og flott? Høyanger er ikkje bare Bytorget - som det kan se ut som. En kunne gjort mer for å få hele Høyanger til å fremstå mye hyggeligere, finere og innbydende. Og det med små tiltak.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Gatelys virker ikkje

    Sendt inn av Bjarte Vadheim 12:16, tir. 20 august 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter