Tilbake til alle rapporter

Mange kjører for fort

Rapportert i kategorien Trafikkskilter anonymt 10:08, ons. 3 april 2019

Sendt til Bærum og Statens vegvesen region øst 2 minutter senere

Slependveien er skolevei og veldig mange kjører alt for fort. Jeg synes det bør komme et skilt om at det er skolevei og et skilt til midt i veien ( feks unter toglinjen) at det faktisk er 40-sone. Gangfeltet i toppen av Slependveien (ved Bærum mur&flis) er ofte helt helsefarlig å gå over fordi bilene kommer så fort, og gangfeltet synes ikke. Dette er også gangfelt for veldig mange skoleelever. Jeg tenker nesten daglig at " det skulle jeg ønske politiet hadde sett". Håper dere kan rette opp i dette.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Veldig farlig fotgjengerfelt ved Malerstua og ved oppgangen til Gyssestad! Veldig mange kommer så fort at de ikke engang greier å stoppe! Jeg har sett veivesenet(?) kontrollerer farten til bilene i toppen av denne (der Konvallveien kommer ut)veien en gang, men der oppe på toppen er det ikke er problem ! Problemet er fra rundkjøringen i bånn av Slepwndveien og oppover bakken, TRE fotgjengerfelt og frem til fotgjengerfelt før Malerstua. De som kjører for fort der bør tas!!

    Publisert anonymt 15:33, søn. 8 september 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter