Tilbake til alle rapporter

En ikke asfaltert flate på ca 1,5 m x 4 m har fått et langsgående erosjonshull etter regnværet i dag. Masser fra hullet er transportert nedover gata og kan sikkert gjenbrukes. Hullet er ca 20 cm dypt og kan være en fare for sykkellister som bruker gang og sykkelveien i mørke.

Rapportert i kategorien Hull i vei av Bent Braskerud 21:56, tor. 6 juni 2019

Sendt til Oslo og Statens vegvesen region øst 3 minutter senere

Manglende asfalt har vært i flere år, men det er først nå det har blitt erodert kraftig. For noen år tilbake reparerte BYM et lignende, men enda større hull få meter nedenfor.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Veldig raskt og bra fixa. Imponerende er ordet. Det eneste som trekker litt ned, men der skal dere ikke ta så tungt, er at grushaugen som eroderte ut av hullet fortsatt ligger på gata nedenfor. Det hadde jo vært fint om grusen hadd blitt lagt tilbake før asfaltering.

    Sendt inn av Bent Braskerud 00:11, fre. 5 juli 2019, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter