Tilbake til alle rapporter

Fortau ble aldri gjort ferdig da det ble laget i fjor sommer. Selve fortauskanten står høyt over asfalten på begge sider, og vann renner ikke vekk. Kan skape farlige situasjoner, særlig for syklister som ikke kan svinge unna fotgjengere.

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier anonymt 21:02, lør. 8 juni 2019

Sendt til Nesodden og Statens vegvesen region øst 2 minutter senere

Gjelder fortauet nedenfor bussholdeplassen på Hellvik, og innsnevring av veien til enkel fil ved bussholdeplass i fjor sommer som aldri ble gjort ferdig. Fortauskanten står mange cm over asfalt på begge sider, til tross for at fortauskanten skulle senkes så bussen kunne få plass til å svinge. Fordi asfalten ikke er lagt skikkelig (les: slurv, det er ikke brukt nok asfalt i området det er fikset på) renner det heller ikke vann til kummen som er i nærheten. Kummene ligger i oppoverbakke fra vannansamlinger, og bildet er tatt etter at det ikke hadde regnet på to dager. Trafikkfarlig, særlig for sykler, som ikke kommer seg over kanten fra noen sider - det synes jo ikke når det ligger dype dammer på fortauet. Dette er en blind sving, og fordi fortauet fungerer som sykkelsti kan det fort bli møter mellom fotgjengere og syklister som ikke er hyggelige, men slik det er nå kan ikke syklisten svinge unna. Det har ikke vært gjort utbedringer siden i høst, da veiarbeiderne måtte komme tilbake for å gjøre endringer på fortauet. De gjorde seg nok ikke helt ferdig...

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Observert utbedret oktober 2019 (?)

    Sendt inn av Andre Gjørven 10:36, tor. 24 oktober 2019, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter