Tilbake til alle rapporter

Gangsti blir brukt som bilvei

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier av Erlend Ljøstad 10:47, tor. 20 juni 2019

Sendt til Mandal og Statens vegvesen region sør 3 minutter senere

Gangstien som går gjennom Ime 2 blir brukt som bilvei/gjennomkjørings vei. Biler har blitt observert kjørende inn fra alle 4 kryssene merket i tegningen. I tegningen så er gang og sykkelsti merket med blå farge, og bilvei merket med rød farge. I de verste tilfellene har det blitt observert kjøretøy kjørende fra punkt 4 til punkt 1. Her går og sykler våre skole og barnehage barn. Det er skiltet som gang og sykkelsti, men brukes som bilvei av flere. Ved punkt 5 i tegningen så er det allerede en bom som fungerer bra. ved punkt 1 har det vært bom tidligere, men denne er fjernet. Jeg foreslår at bom/veisperre settes inn her slik at ikke barn som kommer syklende eller gående skal måtte møte på biler.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Da har det allerede blitt satt opp 3 blokker på denne strekningen. det er kjempe bra at dere tok tak så rakt :) Helt ideelt sett så skulle det blitt satt opp i kryss nr. 2 og 3 også, da biler kjører gjennom de, men det kan være at det ligger noen grunner her som ikke jeg vet om.

  Eneste jeg har å si på de sperringene som er satt opp er at det skulle vært refleks på disse betong klossene, de vil være ganske vanskelige å se for bla. syklister når det er mørkt.

  Takk for at dere fikset opp så raskt :)

  Sendt inn av Erlend Ljøstad 09:14, ons. 3 juli 2019

 • Nå har vi hatt disse sperringene på sykkelstien en stund, og de har til dels virket. Dessverre så er det folk som kjører mellom de to gatene som er i pileveien. Min sønn holdt på å bli påkjørt når han syklet hjem fra barnehagen for noen dager siden av en bil som skulle gjøre nettopp dette. Det er rett og slett ikke greit slik. For de som velger å kjøre den veien kjører ganske fort også. kanskje for å skyndte seg da de vet de gjør noe galt. Uansett så kan dette resultere i en ulykke.

  En sperring i bunnen av hver pilevei gate vil endre dette og vil gi barna våre en mye tryggere vei til og fra skolen og barnehagen.

  Sendt inn av Erlend Ljøstad 14:32, ons. 28 august 2019

 • Dette har blitt løst

  Publisert anonymt 07:15, torsdag 18 juni 2020, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter