Tilbake til alle rapporter

Løsmasser etter asfaltfres ligger igjen i vegbanen.

Rapportert i kategorien Gatefeiing av Carl Nilsen 19:49, man. 15 juli 2019

Sendt til Statens vegvesen region sør og Flekkefjord 1 minutt senere

For en liten stund siden var det en asfaltfres som freste bort en stripe på Ca 0,5x6m av asfalten langs kanten av fylkesveien som går forbi huset mitt. Det ligger igjen en stor ansamling løsmasser etter denne jobben rett foran innkjørselen her. Dette utgjør en risiko spesielt for motorsykler og sykler. Ville derfor satt stor pris på om dere kunne fått fjernet den oppfreste asfalten snarest mulig.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Problemet ble løst i løpet av to dager. Den løse asfalten ble fjernet og det ble lagt på fin ny asfalt på hele sykkelstien. Kunne ikke blitt bedre.

    Sendt inn av Carl Nilsen 10:50, fre. 16 august 2019, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter