Tilbake til alle rapporter

Store hull i veien

Rapportert i kategorien Hull i vei av Arne Hvidsten 16:39, lør. 25 juni 2011

Sendt til Holmestrand og Statens vegvesen region sør mindre enn et minutt senere

Vedlagt bilder som viser store hull i veien. Disse utgjør en fare for skader på kjøretøy og for barn som sykler. Vedlagte bilde er et eksempel. Det er hull både midt i veien og langs kantene flere steder bortover veien. Veien trenger egentlig asfaltering og ikke bare lapping, i alle fall store deler av strekningen.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Veien er lagt feil langs husene 14, 16, 18 og 20 i Bjerkelia terrasse. Vedlagte bilde viser veien og plassering av lyktestolpene langs veien. Den gangen Prosjektfinans AS asfalterte veien for å overlate videre ansvar for vedlikehold til Holmestrand kommune, asfalterte de bare over den midlertidige veien som var anlagt. Derfor har også garasjene som til hører de nevnte adressene også kommet for nær veien og kan skape trafikkfarlige situasjoner. Ber om at veien flyttes dit den opprinnelig var anvist.

    Sendt inn av Arne Hvidsten 16:47, lør. 25 juni 2011

  • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren

    Sendt inn av Arne Hvidsten 22:32, man. 1 august 2011, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter