Tilbake til alle rapporter

Jordras grunnet stor vannføring fra endret bekkefar på naboeiedom

Publisert av Osvald Fyllingen 10:53, tir. 17 september 2019

Sendt til Lindås og Hordaland 1 minutt senere

Nabo har endret opprinnelig bekkefar på sin eiendom og ledet vannet ned mot min eiendom der våningshuset står. Vannet renner nå som overvann tett ved brønnen min og videre ned forbi huset mitt. Med de nedbørs mengdene som var på lørdag den 14.09 medførte dette konsekvensene som går frem av vedlagte bilder. Jeg stiller spørsmål om lovligheten av å endre på vannføring i bekkefar slik nabo har foretatt seg. Hører gjerne fra dere.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Nye, store vannmengder flommet nedover til fylkesveien forrige torsdag. For å prøve å unngå at det skulle gå nytt jordras ut i fylkesveien klarte jeg å grave opp og lede vannet en annen retning. Slik situasjonen er nå våger jeg ikke å reise bort i de periodene som der er varslet mye nedbør med tanke på at mer av min parkeringsplass skal rase ut. Jeg har fremdeles ikke hørt noe fra Statens vegvesen i denne saken...

    Sendt inn av Osvald Fyllingen 14:20, søn. 15 desember 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter