Tilbake til alle rapporter

Grus og stein fra grøft ved kommunal vei følger regnvann til privat gårdsplass. Rist ved portstolpe mellom Gamle Tanumvei 12 og 16 er underdimensjonert og blir jevnlig tett.

Rapportert i kategorien Tette avløpsrister anonymt 14:06, tir. 5 november 2019

Sendt til Bærum 5 minutter senere

Dreneringsgrøft på høyre side nedover fungerer ikke. Ved regn graver vannet med seg grus og stein nedover langs veien og videre inn på asfaltert gårdsplass/privat vei tilhørende Gamle Tanumvei 14 og 16. Risten rett ovenfor portstolpe er tett og underdimensjonert. Grøften består av stein og grus som løsner og følger regnvannet nedover. Veien er kommunal til portstolpene så vi ber om at Bærum kommune tar tak i problemet. Problemet har oppstått etter at ny bolig har blitt satt opp ved siden av Gamle Tanumvei 10, og fordi vei, grøft og terreng har blitt endret i den forbindelse. Dette var ikke et problem tidliigere.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 15:22, tir. 3 desember 2019

  • Akkurat nå er det kuldegrader og ikke et problem, men det kommer tilbake så fort det blir mildvær og regn.

    Publisert anonymt 15:22, tir. 3 desember 2019

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 16:18, torsdag 2 januar 2020

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 16:46, torsdag 30 januar 2020

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter