Tilbake til alle rapporter

Hvor er sykkelveien?

Rapportert i kategorien Sykkelveier av SLF Lillestrøm og omegn 14:29, ons. 20 november 2019

Sendt til Skedsmo og Statens vegvesen region øst 1 minutt senere

Ser du sykkelveien på bildet? Nei? Det gjør ikke vi heller...

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • ...men den finnes her (egentlig...). Bildene er tatt langs Kirkeveien, mellom Lillestrøm/ Kjeller og Skedsmokorset, dvs langs en viktig sykkeltrasé i Skedsmo kommune. Der graves det i disse dager, trolig for å legge internettkabel.

  Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 14:33, ons. 20 november 2019

 • Problemet er bare at det ikke tas hensyn til sykkeltrafikken i det hele tatt. Ingen sikring/ fysisk tilrettelegging ved selv "graveplassen", heller ingen skilt.

  Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 14:35, ons. 20 november 2019

 • 21.11.19 fikk vi følgende tilbakemelding pr mail fra Statens vegvesen (Vegavdeling Akershus, Eksterne utbyggingsprosjekter og arbeidsvarsling):

  "Det er riktig at det er gitt tillatelse fra Statens vegvesen til graving for fiber på stedet. Vi har stilt krav til at det skal være vakter som loser myke trafikanter forbi arbeidsstedet. Ut fra bildene så ser det ikke ut dette er tilfelle. Har nå vært i kontakt med ansvarshavende og de ble ferdig på stedet i går. Det er istandsatt for asfaltering, dette er bestilt til i morgen eller mandag. Håper asfalteringen blir utført i løpet av denne uken."

  Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 07:20, fre. 22 november 2019

 • Denne rapporten ble sendt inn 20.11.19 og i flere uker denne vinteren var situasjon slik vist på bildet her... men denne uka ble det endelig asfaltert. Det tok sin tid, men saken registreres nå som løst.

  Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 15:54, lør. 11 januar 2020, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter