Tilbake til alle rapporter

Stygt slaghull midt i en sving. Må ut i veibanen for å unngå hullet og det skaper farlige situasjoner

Rapportert i kategorien Hull i vei av aageblix@lysglimt.net 08:33, tir. 24 desember 2019

Sendt til Austevoll og Statens vegvesen region vest 2 minutter senere

Stygt hull midt i en sving. Her må freses ut å gjøres skikkeligt å ikkje bare dumpe litt asfalt i hullet som ein alltid gjør her ute. Bilene knuses an all kappingvin som er bare humper å atter humper. Vegkontorets folk har kjørt firbi hullet mange fanger men gidder ikkje å fixe det. Dei bare kjører i ring her ute. Lite arbeid som blir utført

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Hei. Takker for at dette ble løst , men det tok ei veke. Litt rart at folk fra veikontoret etc kjører i zik zak mellom hullene ute i Austevoll uten å gjøre nok med dei. Er mange hull som bør bli fiksa opp i. Desverre blir hulla fiksa med ein spade med assfalt så er de humper over alt. Kunne vert flata meir ut sli ein gjør på fastlandet.

    Sendt inn av aageblix@lysglimt.net 10:16, tirsdag 21 januar 2020, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter