Tilbake til alle rapporter

Skilter fjernet/tildekket

Rapportert i kategorien Trafikkskilter anonymt 00:12, lørdag 11 januar 2020

Sendt til Oslo og Statens vegvesen region øst 3 minutter senere

Skilter i alle gatetun i Sigurd Hoels vei er fortsatt tildekket? Gata skulle overtas av kommunen i januar, men det er fortsatt ikke gjennomført. Dette er fullstendig uforsvarlig og vi ber om at dere fjerner plasten som dekker disse sone skiltene så fort som mulig.

Særlig gatetun ved Tiedemannsfabrikken (GT2 og GT3) er nå eneste gangveien som kobler sammen tidemannsjordet/hasle skole ned mot Gladengveien/Ensjø. Alternativet er via Grenseveien eller Ensjøveien som er lange omveier. Skolebarn til Hasle skole og Fystikkaleen ungdomskole bruker denne veien.

På denne gangtraseen er det daglig farlige situasjoner. Det er byggearbeid uten sikring. Det er større kjøretøyer som rygger ut i traseen uten at noen passer på. Det er konflikter mellom biler, syklister, skolebarn/gående, anleggsarbeidere, nyttekjøretøy osv. Så det er ekstremt viktig at dere ikke fjerner Sone skilter, uten de er det ikke lenger vikeplikt for gående/barn.

Det er også kaos til tider pga. folk parkerer på torget eller i gata, hvor det er veldig trangt pga. parkeringsforudt skilter er tildekket. Det gir ingen mening at disse er tildekket og bare skaper trafikkutfordringer.

Håper dette kan ryddes opp i dette før det skjer en alvorlig ulykke her.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter