Tilbake til alle rapporter

Midlertidig fylkesvei 120 synker

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 10:10, man. 11 mai 2020

Sendt til Rælingen og Statens vegvesen region øst 5 minutter senere

Her har arbeidet nå pågått i 2 måneder med en vei som stadig synker etter nylagt rør over bekk. En midlertidig løsning kan ikke bære så dårlig så lenge. Flere tusen biler passerer hver dag, fartsgrense er satt ned til 50 km/t, men nå må en ned i 30.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 11:32, man. 8 juni 2020

  • Fikk følgene svar fra Viken Fylke: Hei. Det er en foreløpig situasjon etter utskifting av en bekkekulvert. Setninger oppstår på høyere fyllinger før fylkesveien stabiliseres og kan sluttføres til ønsket stand. Grunnet det er området midlertidig skiltet ned til 30 km/t for å gi signaler om at veien ikke er ferdigstilt. Jevnlige målinger av fylkesvegen tyder på at det ikke er lenge før fylkesvegen kan sluttføres. Med vennlig hilsen Silvia Krogh Byggeleder INFRA/ Utbygging/ Prosjekt 4

    Publisert anonymt 11:32, man. 8 juni 2020

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter