Tilbake til alle rapporter

Parkeringsplass for store lastebiler samtidig som det er bussholdeplass for alle skolebarna i Smiskaret

Rapportert i kategorien Buss- og togstopp anonymt 12:14, tor. 14 mai 2020

Sendt til Malvik 1 minutt senere

Rundkjøringa i Smiskaret er p-plass for store lastebilder til de som bor i Smiskaret, samt for øvrige biler. Samtidig ferdes det små barn i gata hvor det sykles rundt og rundt rundkjøringa. Med ingen oversikt pga lastebilder og ingen hindring med fart til bilistene i Smiskaret på denne strekningen så utgjør dette en stor fare og risiko. Her burde det plates noen trær, så gress etc for redusere faren for ulykke. Jeg understreker også manglende interesse i Malvik kommune for å sette ned fart i boligstrøk med fartsdumper. Dette burde ha vært ordnet for flere år siden.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter