Tilbake til alle rapporter

Mange dype hull og generelt dårlig standard på vei.

Rapportert i kategorien Hull i vei av Jonas Salater 14:26, torsdag 14 mai 2020

Sendt til Levanger og Statens vegvesen region midt 3 minutter senere

Dette er et problem som har gjentatt seg flere år på rad, det oppstår mange hull flere ganger årlig. Det er også vanskelig å få noen til å fikse problemet da det må purres flere ganger årlig. Når det først blir gjort noe så blir det som regel en lettvindt løsning ved å fylle hullene med grus/sand som varer i kort tid. denne gaten er av de få gater på Skogn der vi fortsatt ikke har fått asfalt og håper det kan være en løsning etterhvert. Har lagt ved noen bilder så dere kan se hva jeg snakker om. vet også at den delen av skogvegen som er over haugvegen også sliter med det samme problemet og der er det også en kamp for å få en løsning. vennligst ta kontakt med meg når dere har lest dette.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter