Tilbake til alle rapporter

Gjersjøelva underminerer Gamle Mossevei

Rapportert anonymt 17:06, søn. 1 november 2020

Sendt til Oppegård og Akershus 4 minutter senere

Den siste uka har det vært ekstremt mye nedbør og som ivrig syklist har jeg lagt merke til uvanlig høy vannstand både i Gjersjøen og Gjersjøelva. Stømmen i elva er nå meget kraftig og elven går over sine bredder og fredag 30.okt mener jeg å så tillløp til at elva underminerer og svekker veibanen. Hva statusen egentlig er, kan jeg ikke uttale meg sikkert om, men at det er lurt å gjennomføre synfaring mener jeg er hastesak. Det står også nå flere store trær midt i det som nå er Gjersjøelva og mange av disse står vel også i fare for å bli tatt av elva, med de utfordringer det fører nedstrøms.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 19:12, søn. 29 november 2020

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter