Tilbake til alle rapporter

Ulik fartsgrense

Rapportert i kategorien Trafikkskilter anonymt 09:38, lør. 26 desember 2020

Sendt til Statens vegvesen region sør og Øvre Eiker 1 minutt senere

Det er skiltet 90 km/t gjennom Kongsbergtunnelen i retning Hokksund, helt frem til Damåsen (merket i kartet) hvor fartsgrensen settes ned til 80 km/t, som gjelder frem til etter avkjøring til Darbu. Deretter er det 90 km/t nesten frem til Hokksund. Dette gir ingen mening. Strekningen mellom Damåsen og Darbu er delt av med midtdeler, og har ny, moderne og god belysning. Veien er av akkurat samme standard som strekningen mellom Darbu - Hokksund, og bør ha samme fartsgrense 90 km/t hele veien, gjerne med redusert til 80 km/t ved av/påkjøringsfelt.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter