Tilbake til alle rapporter

Dårlig brøyting

Rapportert i kategorien Snøbrøyting av Isabelle Skomsøy 15:37, mandag 1 februar 2021

Sendt til Statens vegvesen region midt og Kristiansund 2 minutter senere

Jeg sitter her hjemme alene med en baby og hund, så jeg MÅ ut hver eneste dag. Jeg hr full forståelse for at hovedveier og enkelte plasser er prioriterte når det snør. Men når jeg ringer kommunen og det enda ikke skjer noe på mange dager så blir man litt frustrert. Og de få plassene hvor fortauene er brøytet, er det ikke bredt nok til at jeg kan gå med vogn. Senest i dag måtte jeg gå i veien helt til jeg kom til Wilhelm Dahls vei og jeg kunne ikke gå retning Circle K fordi det var for smalt til å gå med vognen. Synes det er ekstremt å måtte ringe familie til å passe barnet mitt fordi jeg må ut med hunden, og det ikke blir brøytet. Veien fra hvor vi bor i Ulrik Olsens vei, mot nøkkefaret og Bunnpris stortua er fullpakket med snø.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 19:24, mandag 1 mars 2021

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter