Tilbake til alle rapporter

Eier lar båt står parkert året rundt langs "møteplass". Eier dumper også snø ned i veien slik at det er meget liten plass til å møte andre biler. Dette har pågått i lang tid. Eier har plass til både båt og snø på sin egen eiendom.

Rapportert i kategorien Parkering anonymt 21:35, mandag 1 februar 2021

Sendt til Fjell 4 minutter senere

Offentlig veg eller langs vegen er ikke parkeringsplass for båter, og skal ikke brukes som dumpeplass for snø på egen eiendom. Dette skaper problem for brøytebilen, som ikke får brøytet møteplassen. Problemet er størst nå om vinteren, men også om sommeren er det problemer med at man lett kan rygge inn i tilhenger dersom man er uheldig. Har forsøkt å gi beskjed til eier, men møtte ingen forståelse.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Ok

    Publisert anonymt 22:05, mandag 1 februar 2021, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter