Tilbake til alle rapporter

Savner trafikkskilt

Rapportert i kategorien Trafikkskilter anonymt 12:00, man. 12 april 2021

Sendt til Klepp og Statens vegvesen region vest 5 minutter senere

Savner bedre merking med trafikkskilt i Verdalsvegen. Det er til tider høy fart gjennom hele Verdalsvegen fra Kiwi og ned forbi Bore skole. Var selv usikker på hva fart som var, før jeg tilslutt fant ut at det er 40 sone fra Kiwi og ned til krysset Tverrvegen der 30 sone starter og går ned til Boreringen. Det er vanskelig for bilister da det er lite skilter og lange avstander mellom dem skilter som er nå. Noen av dagens skilter peker ikke mot veibanen og er dårlig synlig. Ønsker tettere mellom skilting av fartsgrense i Verdalsvegen, både i 40 sone og når man kommer inn i 30 sone. Ved Bore skole er det ingen skilt om fartsgrense. Ser at vi hadde 30 sone skilt tidligere, men dem er borte etter at gata ble oppgradert.

Kort oppsumert ønsker vi:

- Tettere skilting av fartsgrense i 30 og 40 sone - Tydelig skilting av 30 sone på begge sider av veien som før - Fartshumper

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Oppdateringer

  • Ingen endring pr 8/7-21

    Publisert anonymt 07:27, tor. 8 juli 2021

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?