Tilbake til alle rapporter

Manglende fareskilt for sykkevei

Rapportert i kategorien Sykkelveier av Dagrun Kimo og Eirik Gannestad 18:37, torsdag 6 mai 2021

Sendt til Statens vegvesen region sør og Kongsberg 3 minutter senere

Opp langs Jacob Langes vei går sykkelsti. Den krysses av bilvei Helene Sembs vei. Der kommer bilene ofte veldig fort ned. Det samme gjør syklistene. Det står opplysningsskilt om gang/sykkevei, men det står et godt stykke inne på gangvei på begge sider, og synes sannsynligvis ikke for biler som kommer ned HS vei. Her må det komme opp fareskilt. Både jeg og flere i familie har vært ute for biler som nesten har kjørt på oss. Har vært veldig dårlig sikt. Forresten, takk for at de nye utbyggerne i eiendommen i krysset måtte flytte mur som dekket veldig for utsikt. Men fortsatt dårlig sikt. Dette er en meget brukt sykkelvei fra Åsen sør og til byen. Ber om fareskilt for de som kommer ned fra HSv.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter