Tilbake til alle rapporter

Holdt på å drepe meg

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 00:01, tir. 30 august 2011

Sendt til Statens vegvesen region nord og Balsfjord 4 minutter senere

Til rette vedkommende i Balsfjord Kommune.

Denne oppfresingen av flere meter asfalt og fylling av pukk/stein (skarpe) på størrelse med tennisballer, er direkte LIVSFARLIG. Det finnes FLERE store områder som dekker HELE veien (flere meter brede), på strekningen Laksvatn - Kantornes RV252).

Jeg kom kjørende på motorsykkel en sen lørdagskveld (mørkt), aner fred og ingen fare (det finnes ingen skilting om livsfarlig vei, fortsatt 60 sone), Plutselig, så kjører jeg inn i enorme pukk områder som holder på å sende meg rett ned i skogen, og til en sikker sykemelding med noen lem brukket eller forslått, samt en stor kostnad for skader på motorsykkelen.

Takket være flaks, og lynrask hard bremsing med bare bakbremsen, klarte jeg unngå skråningen rett ned i skogen, og holdt meg såvidt på veien. Hva jeg hadde i puls, det hadde vært interessant å vite. (ferden videre gikk i ca 10-15kmt, og fortsatt var ikke det helt forsvarlig på deler av strekningen).

Jeg har ALDRI i min kjørekarriere opplevd værre dødsfelle(r) på noen av de veiene jeg har kjørt på!!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter